Sørensen Sykler
Merkevarebygging gjennom kompetanse

I tillegg til å ha sykkelbutikk med verksted på Helsfyr, har også Sørensen Sykler nettbutikk. Vi i Simpleness har hjulpet til med design, utvikling og fotoproduksjon.

Merkevarebygging gjennom kompetanse

Mindre vedlikehold og med oversikt med system som automatisk henter inn informasjon om lagerstatus, priser og ordre

Redaksjonelt innhold som underbygger fag og skiller Sørensen fra andre aktører

Vise fagkompetanse og skape trygghet via miljøbilder fra verkstedmiljø

WordPress og WooCommerce

Sørensen Sykler bruker kassasystemet, PCK, som håndterer alt av lagerstatus, priser og ordre. Nettbutikken ble derfor utviklet på WordPress og WooCommerce, som gjør at vi kan hente produktkatalogen direkte fra kassasystemet. Med denne løsningen lastes automatisk alle produkter fra PCK til WooCommerce — og motsatt. Dette gjør det enkelt for butikkansatte å vedlikeholde lagerbeholdning og priser uten for mye ekstraarbeid.

Konvertering og merkevarebygging

Med denne løsningen kan Sørensen Sykler nå enkelt selge produkter på nett og bygge varemerket. Ved å selge produkter på en tradisjonell måte, kan de også drive salg gjennom redaksjonelt innhold der fagkompetansen får mulighet til å komme med tips og anbefalinger som gjør at de skiller seg ut fra andre aktører.

Miljøbilder som gir trygghet

Miljøbildene vi har tatt er igjen med på å trekke frem fagkompetansen til Sørensen. Ved å fokusere på verkstedmiljøet og å vise ansatte i interaksjon med sykler, håper å gi brukere trygghet om at Sørensen Sykler er en forhandler med masse erfaring og entusiasme for sykkelsporten.