Adax
Løsningen som gjør Adax klare for fremtiden

Simpleness har fokusert på å gi Adax et univers hvor de kan ta eierskap til varme, energisparing og gi kunden verktøy som gjør det lettere å velge oppvarming spesielt tilpasset sitt behov.

Løsningen som gjør Adax klare for fremtiden

Oppgaven fra A til Å i tre bullets

  • Nytt innholdsunivers som skulle styrke ADAX sin posisjon som premissleverandør for varme og hjelpe kunden raskere til kjøpsbeslutning
  • Hjelpe ADAX å drive nettløsningen selvstendig med brukervennlig og intuitivt CMS
  • Styrke og opprettholde visuell profil ved hjelp av verktøykasse med faste designelementer

Utfordringen

Adax ville ha et inspirerende univers med verktøy som kunne hjelpe dem å ta eierskap til varme, energisparing og gi kunden verktøy som gjør det lettere å velge oppvarming spesielt tilpasset sitt behov.

 

AmpleSoft er profilfonten til Adax og benyttes på titler for å skape identitet. Graphic benyttes på mengdetekst, knapper og generell ux for god lesbarhet.

Fargeprofilen er inspirert Adax sin eksisterende profil, men har fått tilpasset sortnivå for å kunne benyttes på knapper.

Den grafiske verktøyskassen lages som et rammeverk for nettsiden slik at alle parter kan se hvilke elementer som er tilgjengelig i løsningen.

 

Dette gjorde vi

I samarbeid med Adax fokuserte vi på å lage et opplysende innholdsunivers som kan knyttes opp mot spesifikke produkter. Med en produktkalkulator som kan hjelpe hver enkelt å finne frem til riktige produkter, gjøres kunden mer selvstendig i kontakt med forhandler.

For at Adax skal fremstå profesjonelt på nett har vi designet en verktøykasse med alle de elementene som skal til for å kunne opprettholde en sterke og tydelig profil.

Med WordPress som publiseringsløsning har Adax full frihet til å drive siden akkurat slik de ønsker. Adax kan nå selv publisere nyheter, legge inn nye produkter og oppdatere nettsiden uten å gå igjennom et tungvindt CMS.

Resultatet

Resultatet ble altså en helhetlig løsning som gir Adax et mer moderne uttrykk på nett. Den nye nettsiden med luftig design som gir rom for tydelig og inspirerende kommunikasjon, har også nytteverdi både for bedrifter og sluttbruker.