It's Well Done
Løsningen som gjør alle til profesjonelle matbloggere

Endelig en matlagings-app som forteller deg når du skal sette i gang for å unngå at det koker over på kjøkkenet.

Løsningen som gjør alle til profesjonelle matbloggere

Oppgaven fra A til Å i tre bullets

  • Matlagings-app med tidslinje som følger hele matlagingsprosessen
  • Rammeverk som kan styles og tilpasses ulike behov og målgrupper
  • Brukervennlig publiseringsverktøy som gjør det enkelt for hvem som helst å lage sin egen mat-app

Utfordringen

Gründeren bak It´s Well Done hadde en idé om at det vil være enklere å lære seg å lage mat- og drinkoppskrifter om sluttbrukeren ble fulgt gjennom hele prosessen. Ved å introdusere en tidslinje, og i tillegg dele opp ulike prosesser i enkeltstående tidslinjer, var det mulig følge en eller flere brukere gjennom en hel oppskrift. 

Utfordringen var at den første versjonen var en native applikasjon for Iphone, og det ble raskt klart at det var for kostnadsdrivende å skalere.

Dette gjorde vi

Simpleness ble hentet inn for å overføre brukeropplevelsen til en vanlig nettleser, slik at flere brukere fikk tilgang både på mobil og desktop. I tillegg var det behov for en forbedret publiseringsløsning, som gjorde det enkelt for både It´s Well Done og andre partnere å sette opp sitt eget læringsunivers.

Sammen med “It’s Well Done” har vi utviklet en publiseringsløsning som lar deres kunder enkelt publisere oppskrifter. Med splitter nytt design og frontend-rammeverk fungerer nå løsningen like godt i web-applikasjoner som i nettlesere på desktop. 

Målet vårt var å utvikle en brukervennlig app med et moderne uttrykk og et publiseringsverktøy som gjør at alle publisister kan lage sitt eget matunivers. Rammeverket kan nå enkelt styles og tilpasses ulike behov og målgrupper.

Resultatet

“It’s Well Done” er et intuitivt frontend-rammeverk som det er enkelt å videreutvikle. Med dette rammeverket kan de nå enkelt sette opp egne sidetyper og moduler slik at de ikke er avhengige av eksterne ressurser i fremtiden.

It’s Well Done kan nå stå på egne ben – og vi gleder oss til å være med på veien videre!