Ta en titt på vår ferskeste Brand Manager, Atle

Ta en titt på vår ferskeste Brand Manager, Atle

Vi har en ny en i flokken 💚 Atle er vår splitter nye Brand Manager. Bli litt klokere på gutten med det kraftige skjegget i vårt intervju.

Brand Manager Atle er fra Fetsund, et sted du mest sannsynlig har kjørt gjennom for å komme deg til Sverige for litt godis og bacon. Akkurat nå bor han i Oslo. Nærmere bestemt Vålerenga, som er en dødssynd når du holder med Lillestrøm. Atle er utdanna journalist, har en fortid som programleder i NRK Super og har jobbet i HyperRedink som konseptutvikler.

Hva husker du best fra dine første uker her?

Jeg husker en umiddelbar forelskelse for kontoret. Samtidig en glede over at vi har utsikt mot skaterboysa uten t-skjorte i Mølleparken.

Hvem eller hva har overrasket deg mest?

Overrasket? Mer sjokkert. Sjokkert over at Halvard er tidligere fotballproff. I vantro over at byråleder Kim løper dritlangt FØR jobb hver torsdag. Slått i bakken av at ny designer OJ er tidligere rap-konge (mine ord). Mind blown over at kantina serverer skamdigg mat. Og skikkelig starstrucked av teamet som jobber med Norges fineste og mjukeste merkevare, Myyk.

Hvordan har det gått å starte i ny jobb i disse tider?

Etter det som føles som 5 år med hjemmekontor var det litt tøft (i dobbel forstand) å være på et kontor igjen. Men med fine folk rundt seg, og ikke gårsdagens middag som fortsatt står på spisebordet du bruker som kontorpult, er det jammen ikke vanskelig å trives.

Vi har faktisk en hel del nye folk på jobb om dagen. Les om vår nye performance-superhelt Silje.